Torgersensaken

Torgersensaken - Jan Tennøe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Tennøe
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Torgersensaken.pdf
ISBN
6626167219215

BESKRIVELSE

Fredrik Fasting Torgersen er for de fleste kjent fra den såkalte Skippergata-saken i 1957, der han ble dømt for drapet på en ung kvinne. Han innrømmet aldri skyld. Til neste år fyller han 80.Da Gjenopptakelseskommisjonen i 2006 avviste Torgersens krav om gjenopptakelse, regnet vel folk flest med at saken omsider var ute av verden.Men Torgersensaken er fortsatt aktuell. Fordi saken ikke lenger handler om en uheldig enkeltskjebne, men om en rettspraksis som truer selve rettssikkerheten i landet vårt.At loven gang på gang er blitt brutt av dens egne håndhevere blir innlysende for enhver som gir seg i kast med "Torgersensaken - Juks satt i system (1957-2013)".Det er skrevet mye om Torgersensaken. Boken til Tennøe, en konservativ og velrennomert advokat, skiller seg ut ved å blottlegge den systematiske uredeligheten, det gjennomførte jukset til rettsvesenet. Likhetene med Liland- og Fritz Moen-sakene er mange.Boken er trolig det krasseste oppgjør med norsk rettsvesen i moderne tid.

Lik denne siden og vis at du støtter gjenopptakelse. Torgersen-saken. Tidende tok i januarnummeret opp Torgersen-saken.

At loven gang på gang er blitt brutt av dens egne håndhevere blir innlysende for enhver som gir seg i kast med "Torgersensaken - Juks satt i system (1957-2013)". Dette er opptakten til den fremdeles uløste og fremdeles like mystiske Torgersensaken». I tidsrommet fra mandag kveld ved halv elleve tida til tirsdags kveld klokken 18 da tyveriet ble anmeldt og lensmannsbetjent Aarnes noe senere konstaterte at Torgersen ikke var hjemme, er noe hendt. Historien om verdens mest uheldige mann - eller for mange tilfeldigheter til å være røyk uten ild? En grundig gjennomgang av hele Torgersen-saken. Jusprofessor Johs.

RELATERTE BØKER