Din nestes hus

Din nestes hus - Jette A. Kaarsbøl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jette A. Kaarsbøl
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Din nestes hus.pdf
ISBN
4936982839947

BESKRIVELSE

"et stormvær av en roman" Terje Stemland, Aftenposten Laus Lindborg lever et tilsynelatende spennende ungkarsliv i København. Eget arkitektfirma, gode venner, mange kvinner. Likevel kjenner han et stadig voksende tomrom. Og den dagen hans far dør uventet, truer tomrommet med å sluke ham helt. Som en honnør til farens uforløste drømmer bestemmer Laus at begravelsen skal finne sted i provinsbyen St. Randing. Samtalene med presten som som skal forrette begravelsen fører til et slags vennskap mellom de to svært ulike mennene. Laus bestemmer seg for å bli i St Randers en tid for å arbeide med et fotoprosjekt, og snart er han husvenn i prestegården. Alma, heter prestens unge kone, en kvinne Laus lar seg fascinere av.

Eget arkitektfirma, gode venner, mange kvinner. Likevel kjenner han et stadig voksende tomrom.

Eg blir oppriktig interessert i å få vite kva som skjer: Med huset (fars ruin skal byggast opp igjen ... Kjøp 'Din nestes hus' av Jette A. Kaarsbøl fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER