Snekker Andersen og julenissen

Snekker Andersen og julenissen - Alf Prøysen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Snekker Andersen og julenissen.pdf
ISBN
6419542592550

BESKRIVELSE

Juleklassikeren om Snekker Andersen som møtte Nissefar og dro på besøk for å skape jul hos nissefamilien.På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie. Og i denne boka kan du lese om hvordan det gikk.

- Julenissen, sa den andre og kom med handa si. - He, he! sa snekker Andersen. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt...nemlig jula! En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere.Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent. Directed by Terje Rangnes.

Finn billetter Oslo Nye Trikkestallen - OsloSnekker AndersenNov 14 12:30 Snekker Andersen Og Julenissen 2: Den Vesle Bygda Som Glømte At Det Var Jul (DVD) Kommer 2020 Del 129 50 Veil. pris 159,50.

RELATERTE BØKER