Manaraga

Manaraga - Vladimir Sorokin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vladimir Sorokin
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Manaraga.pdf
ISBN
2139268661697

BESKRIVELSE

I Manaraga befinner vi oss i en tid etter «Den nye middelalderen» og «Den andre islamske revolusjon og de påfølgende kriger». Fortiden er nærværende gjennom litteraturen. Sorokin skildrer et samfunn der bøker i stor grad er blitt tilintetgjort. Særlig sjeldne eksemplarer og førsteutgaver finnes imidlertid fortsatt i museer og biblioteker. Denne situasjonen har ført til big business: undergrunnvirksomheten book'n'grill. Lesningen, som grillingen kalles, er en performance utført med høy kunstferdighet og lidenskap - og kun av kokker som er medlem av Kjøkkenet.Hovedpersonen Geza er en slik kokk. Velhavende kunder sender ham verden rundt for å utøve sin eksklusive book'n'grill-virksomhet, der han leser på russiske klassikere. Hele denne virksomheten trues i sine grunnvoller da det viser seg at noen har utviklet en molekylærmaskin som masseproduserer identiske førsteutgaver av kjente klassikere. Dette vil gjøre book'n'grill tilgjengelig for alle, og må følgelig forhindres.

oktober 1955 i landsbyen Bykovo utenfor Moskva) er en russisk forfatter og manusforfatter.I sovjetperioden kunne han ikke publiseres i hjemlandet og han debuterte derfor i Paris i 1985. Etter Sovjetunionens sammenbrudd har han oppnådd status som en av Russlands mest omdiskuterte forfattere. Kjøp bøker av Vladimir Sorokin.

Екатеринбург, ул. Педагогическая, 8а, офис 401.

RELATERTE BØKER