Tilfeldighetenes spill

Tilfeldighetenes spill - Alexandra Marinina | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Marinina
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Tilfeldighetenes spill.pdf
ISBN
2117177939408

BESKRIVELSE

Året er 1992, og i Moskva er det hetebølge. Etterforskerne i Moskva-politiet forsøker å løse en vanskelig sak: En fremgangsrik forsker og kriminolog blir funnet død i sin egen leilighet, og dødsfallet synes ikke tilfeldig. Analytiker Anastasia Kamenskaja finner ut at den avdøde forskeren satt inne med avslørende opplysninger som enkelte personer for enhver pris ville hindre fra offentlighetens lys. Dette er den første boken om Anastasia Kamenskaja.

Siden den gangen da den første enarmede banditten ble lansert, har den vært fulgt av rykter. Er det mulig å kalkulere når den store gevinsten kommer? Kilde:Warren Adler: Tilfeldighetenes spill, 1984, s.132.

Etterforskerne i Moskva-politiet forsøker å løse en vanskelig sak: En fremgangsrik forsker og kriminolog blir funnet død i sin egen leilighet, og dødsfallet - Tilfeldighetenes spill. Spyd-Greer om årets sesong.

RELATERTE BØKER