De fem hundre

De fem hundre - Matthew Quirk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Matthew Quirk
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
De fem hundre.pdf
ISBN
6298135392151

BESKRIVELSE

"Quirks fengslende debutroman forflytter miljøet i Grishams Firmaens mann til lobbyistenes politiske verden." Publishers WeeklyMike Ford har ikke den mest åpenbare bakgrunnen til en forretningsadvokat. Han var på full fart inn i en kriminell løpebane da han valgte å arbeide seg gjennom jusstudiet på Harvard. Nå har han fått drømmejobben hos The Davies Group, en mektig politisk lobbyist, som blir ledet av den karismatiske Henry Davies. Mike havner midt i maktens sentrum, og har mer penger og privilegier enn han kunne drømme om. Endelig har brikkene falt på plass.Men snart går det opp for ham at alt har en pris. Henry Davies trenger en til å gjøre utføre et spesielt oppdrag, og valget faller på Mike. Men bare fordi man arbeider på lovgivernes side, betyr ikke det at det er lovlig. Og det er ikke plass til etikk og moral når du arbeider for djevelen. For å komme seg ut av maktspillet, må han gjøre alt det han trodde han ikke skulle gjøre igjen: lyve, bedra, stjele og denne gangen kanskje også drepe."En tordnende David og Goliat-historie om korrupsjon ... en skikkelig pageturner med høyspent action som aldri tar slutt. Booklist.Nominert til store krimdebutantpriser som The Edgar, The Anthony, The International Thriller Writers og The Strand Critics Awards.Filmrettighetene er allerede solgt.

SI-systemet bruker hekto (symbol h) som prefiks for hundre. I norrøn tid kunne hundre være enten hundrað tolfrø´tt, som er ... Fem hundre (500), juuuhuuuu!! ...

Han var på full fart inn i en kriminell løpebane før han begynte å studere juss på Harvard. Nå har han fått ... De 500 er nominert til store krimdebutantpriser som the Edgar, the Anthony, The International Thriller Writers og The Strand Critics Awards.

RELATERTE BØKER