Lederidentiteter i skolen

Lederidentiteter i skolen - Jorunn Møller | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Møller
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Lederidentiteter i skolen.pdf
ISBN
3433798597553

BESKRIVELSE

Forfatteren har intervjuet rektorer som er i ulike karrierefaser, og som arbeider som skoleledere i fire forskjellige land. Rektorene forteller hva som gjør jobben meningsfull, spennende og utfordrende, og hva som har betydning for hvordan de opplever seg selv som ledere. Forfatteren viser hvordan de samfunnsmessige strukturene, etablerte lokale tradisjoner og snakk om ledelse virker inn på hvordan den enkelte forstår seg selv og sin egen lederidentitet. Målgruppa for boka er først og fremst studenter i ledelse og utdanningsvitenskap, men boka vil også kunne være interessant for praktiserende skoleledere og lærere. Har litteraturliste og register.

Lederidentiteter i skolen viser hvordan rektorene utvikler sine lederidentiteter i denne perioden. I samarbeid med kolleger har Jorunn Møller intervjuet rektorer som er i ulike karrierefaser, og som lever sine liv som skoleledere i fire forskjellige land. Kjøp 'Lederidentiteter i skolen, posisjonering, forhandlinger og tilhørighet' av Jorunn Møller fra Norges raskeste nettbokhandel.

Professionalism and performativity: The feminist challenge facing early year s practitioners. I Wood, E.

RELATERTE BØKER