Medskyldig

Medskyldig - Christin Grilstad Prøis | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Medskyldig.pdf
ISBN
1448647210675

BESKRIVELSE

Vera har innrømmet drapet på Karen Austled, og helt uventet blir Elen innkalt til forhør hos lensmannen. Skal hun tilstå at hun var til stede den skjebnesvangre kvelden? Men da risikerer hun selv å bli dømt for medvirkning, dessuten har hun lovet Anker å tie. - Hun lyver! Peder Austled reiste seg. Den dirrende hånden pekte på Elen. - Vera Ådal hadde en medsammensvoren. - Hvordan kan De påstå noe slikt, herr Austled, sa lensmannen med stødig stemme. - Fordi det var spor etter dem i huset. Det var vått og sølet på den tida. Det regnet mye i september. Jeg fulgte sølesporene. Jeg sverger, lensmann Skårmo. De var to.

Stem opp 0 Stem ned Svar. Endelig medskyldig. 17.

Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Kjøp 'Medskyldig' av Christin Grilstad Prøis fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202325596 vitne som er eller mistenkes for å være skyldig eller medskyldig i forhold som berøres av saken, 3) vitne som kan kreve seg fritatt for å avgi forklaring.

RELATERTE BØKER