Yrkessjåfør

Yrkessjåfør - Jarl Ove Glein, Bernhard Hauge, Per Haukeberg, Ståle Lødemel, Tor Arild Malin, Einar Spurkeland, Leif Jørgen Ulvatne | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarl Ove Glein, Bernhard Hauge, Per Haukeberg, Ståle Lødemel, Tor Arild Malin, Einar Spurkeland, Leif Jørgen Ulvatne
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Yrkessjåfør.pdf
ISBN
4826030097195

BESKRIVELSE

Yrkessjåfør. Person- og godstransport Denne boka er basert på Vegdirektoratets læreplan for yrkessjåførutdanningen og dekker hele pensum til grunnutdanningen av yrkessjåfører. Den er laget i nært samarbeid med transportbransjen og trafikkskoler. Boka er lettlest og har oppgaver i slutten av hvert kapittel, dessuten kilder og stikkordliste. Boka er skrevet av forfattere med solid bakgrunn fra person- og godstransport, og den inneholder: - Yrkessjåfør. Modul 1. - Yrkessjåfør. Modul 2. - Yrkessjåfør. Modul G3 og G4. Godstransporten. Vilkår og praksis - Yrkessjåfør. Modul P3 og P4. Persontransporten. Vilkår og praksis - Yrkessjåfør. Modul 5. Sikker atferd på vegen Fagbokforlaget har også et læreverk for etterutdanning av yrkessjåfører: - Yrkessjåfør. Modul 1 5. Etterutdanning. Person- og godstransport

Alta videregående skole tilbyr 19-ukers opplæring med kursstart august og januar hvert år. Undervisningen og kjøretimer er gratis. Yrkessjåfør Dersom du skal arbeide som yrkessjåfør og transportere personer eller gods med tyngre kjøretøy mot vederlag, dvs.

Som yrkessjåfør har du ansvar for at transporttjenester utføres effektivt, sikkert, miljøvennlig og lønnsomt. Alle som i arbeid eller på fritiden utfører person- eller godstransport mot vederlag med et kjøretøy som krever førerkort for tungbil må ha yrkessjåførkompetanse (YSK). Finn informasjon om utdanningsløp for yrkessjåfører, for kjøring under utrykning og om yrkessjåførkompetanse (YSK). Dersom du skal arbeide som yrkessjåfør og transportere personer eller gods med tyngre kjøretøy mot vederlag, dvs. får betaling for transporten må du ha yrkessjåførkompetanse (YSK) Hvis du har yrkessjåførkompetanse fra før kan den utvides til enten gods eller persontransport i forhold til hva du har fra før. Yrkestittel er yrkessjåfør.

RELATERTE BØKER