Kassiopeias besettelse

Kassiopeias besettelse - Karen Engelmann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Engelmann
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Kassiopeias besettelse.pdf
ISBN
9994861846090

BESKRIVELSE

STOCKHOLM, 1789: Emil Larsson lever ungkarslivet til detfulle, og er ofte å fi nne på byens mange eksklusive og mystiskespillsalonger. En kveld forteller fru Spurv, spillsalongens gåtefulleinnehaver og spåkvinne, at hun kan se kjærlighet og sterkeforbindelser i Emils fremtid. Ved hjelp av octavoen, en eldgammelkunst i å spå med kort basert på det magiske tallet åtte, fortellerhun ham at de åtte kortene i octavoen representerer åtte personersom vil avgjøre utfallet i hans fremtid. Når Emil dukker opp i fruSpurvs egen octavo, hviler selv landets fremtid i deres hender?En hevnlysten aristokratisk skjønnhet, med sin forførende makt,og en yndig apoteker som ikke nøler med å ty til giftige innslagfor å beholde sin frihet, skal vise seg å utfordre både fru Spurv,Emil Larsson og selveste kong Gustav lll.Kan Emil Larsson fi nne sine åtte før tiden renner ut?

Svart regn - roman (BOK) Magnar Johnsgaard 144 00 169 00. Kjøp.

Spenning og mystikk, historie og et friskt persongalleri. Joda, jeg er glad jeg gjorde meg ferdig hele boken før jeg la den fra meg. Kassiopeia (griechisch Κασσιόπεια, lateinisch Cassiope) bzw.

RELATERTE BØKER