Elementært, kjære Kattson

Elementært, kjære Kattson - Isaac Palmiola | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Isaac Palmiola
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Elementært, kjære Kattson.pdf
ISBN
3682241317827

BESKRIVELSE

Når mysteriet banker på, roper du på Sherlock, Sherlock Hund!Detektivene i Mystery Club blir tvunget til å overnatte på en forlatt hytte i fjellet. Uten Internett! Du tror kanskje det er løgn, men turen blir faktisk svært interessant. Fakta i saken: En tyv har ranet en pengetransport. Han har gjemt flere sekker fulle av penger og gullbarrer i fjellheimen. Dette er sporene: Ingen. De har ikke internett. Ingen kan drive etterforskning uten ... Det lukter mystisk...

KOMMENTAR: Jeg må være den eneste it-kommentatoren i hele verden som ikke har dekket Twitter-fenomenet. Sånn kan det ikke fortsette.

Elementært, kjære Kattson; Medansvarlig: Aparicio, Núria; Strøm, Kristin Lilletvedt; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Hunder; Hundar; År: 2019; Noter: Når mysteriet banker på, roper du på Sherlock, Sherlock Hund! Detektivene i Mystery Club blir tvunget til å overnatte på en forlatt hytte i fjellet. Uten Internett! Doyle eller Wodehouse - det å si elementært for å hovere er uansett knyttet til Sherlock Holmes.

RELATERTE BØKER