Oslofolk

Oslofolk - Iffit Qureshi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iffit Qureshi
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Oslofolk.pdf
ISBN
1085236512722

BESKRIVELSE

En unik hyllest til Oslo og menneskene som bor der. Inspirert av den verdensomspennende internettsuksessen Humans of New York, der folk deler hverdagsglimt og lar seg portrettere, har Iffit Qureshi gått rundt i Oslos gater og foretatt mer enn 1600 intervjuer. Hun har publisert bilder og intervjuer på Facebook-siden Humans of Oslo, til massiv respons. Bildene og historiene viser et felles engasjement for trygghet, medmenneskelighet og omsorg for byen og vi som bor i den, uavhengig av klasse, kulturell bakgrunn og religion. Med boka ønsker Qureshi å fokusere på kjærlighet, tilhørighet og det vi har felles, og på denne måten ta tak i folks fordommer. .

Bilder. Alle bilder er tekne av Thor Hauknes. Oslofolk støtter en mer klimavennlig by; Elektrisk by Persontransport på strøm - før, nå og i framtida; Avfall - Et klimaproblem der Oslo kan ha løsningen; Slik ble Oslo Europeisk miljøhovedstad i 2019; Den grønne byen; Oslospeilet 2018 - nummer 2.

Etter en sånn diagnose var det liksom ikke noe mer å si. Alt som var feil med noe som helst var ferdig oppsummert og forklart. Klesdesigner Kjell Nordström syr munnbind - Dette er IKKE er et medisinsk produkt som beskytter mot virussmitte, men et munnbind som beskytter at du selv unngår å spre dråpesmitte, sier ... Oslofolk strømmer til uteserveringene så snart det er varmt.

RELATERTE BØKER