Arveloven

Arveloven - Peter Hambro | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Hambro
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Arveloven.pdf
ISBN
8091362445467

BESKRIVELSE

Boken inneholder grundige henvisninger til alle relevante rettskilder for hver enkelt paragraf i arveloven. All rettspraksis av interesse er tatt med, både trykte og utrykte dommer og rettspraksis fra den tidligere arvelovs tid som fortsatt har betydning.Korte referat av en stor del av dommene gjør det mulig å skaffe seg rask oversikt over de faktiske forhold i sakene og de faktorer domstolene har lagt vekt på i sine avgjørelser. Boken inneholder utførlige henvisninger til relevant norsk juridisk teori samt nyere dansk teori. Litteraturregister, loveregister, domsregister og stikkordregister bidrar til å gjøre boken til et praktisk og verdifullt hjelpemiddel for alle som skal behandle arvetvister eller som har behov for klarhet i hvordan lovens bestemmelser skal forstås og anvendes. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Nytt er det også at begge vitner ikke lenger må være til stede for at testamentet skal være gyldig. Men for deg som er samboer så er det intet nytt under solen. Den nye arveloven er ikke trådt i kraft enda.

Nå foreligger innstillingen til ny arvelov og denne sikrer barna mer arv. Men de vil ikke ha krav på mer enn 15 G - som i dag utgjør rundt 1,5 millioner kroner. NY ARVELOV 2020: Den nye arveloven skal tre i kraft i juni 2020.

RELATERTE BØKER