Axel Charlot Drolsum

Axel Charlot Drolsum Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Axel Charlot Drolsum.pdf
ISBN
9404864478082

BESKRIVELSE

Boken inneholder brev skrevet av Alex Charlot Drolsum, som ledet Universitetsbiblioteket i Oslo fra 1876-1922. I brevene utdyper han sine ønsker og vyer for Universitetsbiblioteket, og gleder og frustrasjoner han opplevde i sitt virke. Brevene belyser også Drolsums engasjement i gjenreisningen av Norges forsvar. Brevene er kommentert. Med oversikt over brevmottakere og omtalte personer. Har litteraturliste.

Olav Risan annonserte på sin profil på facebook etter intressenter til et lokalt bluegrassband. Første besetning var klar etter et par dager og besto av Olav Risan, Jørgen Tangen Bendikssen, Åsmund Felberg Johnsen, Moren... Drolsum, A.C.

Den nasjonale retorikken bidro også til at Drolsum fikk reist et helt nytt bibliotek, innviet i jubileumsåret 1914. Begeistringen var stor for det mektige signalbygget i norsk granitt. Axel Charlot Drolsum i Universitetsbiblioteket 1870-1922» Slik lyder tittelen på Johan Rørlien Hendens nylig ferdigstilte doktorgradsavhandling.

RELATERTE BØKER