Krysset

Krysset - Anders Malm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Malm
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Krysset.pdf
ISBN
3848492181383

BESKRIVELSE

Etter å ha regissert tre suksessrike virale reklamefilmer for norske interiørklassikere, velger Bas å realisere seg selv gjennom tingene sine. I designmøblenes gjennomtenkte verden finner han ro og tilfredsstillelse. Han leser magasiner i Hans Brattruds «Scandia»-stol; han elsker med kjæresten, Iso, i en sofa av Børge Mogensen. Men ingenting kan måle seg med følelsen «Krysset», Fredrik Kaysers lenestol fra 1955, gir ham.På et tidspunkt tar tilværelsen til å krakelere: Forholdet til Iso glipper. Kroppen forfaller. Tingene gjør seg fremmede for ham. Bas mister seg selv og må begynne konstruksjonen av et nytt jeg. Å leve sammen med tingene er ikke lenger nok: Neste steg er symbiosen.Krysset kiler seg inn et sted mellom hyllest og kritikk. Anders Malm har skrevet en fortelling om et menneske som ikke først og fremst bestemmer seg selv ut fra et sosialt system, men som et objekt blant andre objekter, i et hierarki av ting.

Artikkelen fortsetter under annonsen Steg for steg vil trafikken ... Krysset.se har flyttat! Välkommen till vår nya hemsida! Vi har bytt namn till Tankesport. Välkommen till Sveriges ledande korsordsförlag! Välkommen till vår nya hemsida! Tankesport ägs av det anrika korsordsförlaget Keesing.

I en lang periode har Åkersvika-krysset vært en gedigen anleggsplass med omkjøringer og omlegging av kjørefelt. Artikkelen fortsetter under annonsen Steg for steg vil trafikken ... Krysset.se har flyttat! Välkommen till vår nya hemsida! Vi har bytt namn till Tankesport.

RELATERTE BØKER