Regnskapsloven

Regnskapsloven - Øyvind Handeland, Hans Robert Schwencke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Handeland, Hans Robert Schwencke
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Regnskapsloven.pdf
ISBN
7496387569258

BESKRIVELSE

Regnskapsloven med kommentarer gjennomgår bestemmelsene i regnskapslovgivningen.Regnskapsloven med kommentarer er en grundig behandling av bestemmelsene i regnskapslovgivningen, herunder også kommentarer til Finansdepartementets forskrift 21. januar 2008 nr. 57 om forenklet anvendelse av IFRS. Regnskapsloven med kommentarer er et vesentlig arbeidsverktøy for regnskapsførere, revisorer og andre som deltar i utarbeidelse, vurdering eller kontroll av årsregnskap, samt studenter under utdanning innen regnskapsfag. Boken er også helt sentral for jurister og skattekonsulenter på grunn av regnskapsrettens store betydning på det selskapsrettslige og skattemessige området.

juli 1998.. Loven omtaler følgende hovedpunkter Plikt til å utarbeide årsregnskap og årsberetning; Grunnleggende regnskapsprinsipper og god regnskapsskikk; Vurderingsregler for eiendeler; Oppstillingsplaner for resultatregnskap, balansen og kontantstrømoppstilling Hvilke opplysninger skal gis i ... Regnskapsloven Regnskapsloven om årsregnskap og årsberetning Fant du det du lette etter? Ja Nei Takk for tilbakemeldingen.

Endringene har virkning for regnskapsår avsluttet 31. desember eller senere. Regnskapsplikten er etter regnskapsloven av 17.

RELATERTE BØKER