Forteljingar frå Det gamle testamentet

Forteljingar frå Det gamle testamentet - Tor Ivar Torgauten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Ivar Torgauten
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Forteljingar frå Det gamle testamentet.pdf
ISBN
9609461499461

BESKRIVELSE

I denne boka blir vi kjente med forteljingar frå Det gamle testamentet. Forteljingane handlar om menneske som erfarer at Gud er med dei. Vi treff Adam og Eva, Kain og Abel, Hagar, Jakob, Rut, Hanna, Samuel, David og endå fleire. Gud gløymer dei ikkje, men held dei løfta han har gitt. Forteljingar frå Det gamle testamentet er ei oppfølging av Bibelboka mi som kom i 2003 og Saman med Jesus som kom i 2016. Alle titlane finns på bokmål og nynorsk. Den første også på to samiske språk og kvensk. Det er laga teiknefilmar av de to første bøkene.

... Fortellinger fra Det gamle testamentet - Bibelboka mi 3 (bm) 15 fortellnger fra Det gamle testamentet med sanger og bønner Forteliingene i denne barneboka handler om menneskre som erfarer at Gud er med dem. Vi treffer Adam og Eva, Kain og Abel, Hagar, Jakob, Rut, Hanna, Samuel, David og enda flere. 15 forteljingar frå Det gamle testamentet med songar og bøner Forteljingane i denne barneboka handlar om menneske som erfarer at Gud er med dei.

1. Mosebok forteller historien om skapelsen, de første mennesker og om Guds pakt med Abraham og hans slekt.

RELATERTE BØKER