Jesu barndom og ungdom

Jesu barndom og ungdom - Emil Bock | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emil Bock
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Jesu barndom og ungdom.pdf
ISBN
3232926258194

BESKRIVELSE

Boka er en del av et større verk utgitt i 1938-1954, der Bock forteller og fortolker Bibelen fra skapelsesberetningen til Johannes' åpenbaring. Den belyser innledningskapitlene i Matteus- og Lukasevangeliene, og uoverensstemmelsene som finnes mellom fremstillingen av Jesu fødsel hos de to evangelistene. Boka kan leses uavhengig av de syv andre. Med stikkordregister.

I 2014 kom romanen Jesu barndom. I 2013 var Coetzee for første gang i Norge, der han deltok på Norsk Litteraturfestival - Sigrid Undset-dagene på Lillehammer, der han blant annet langleste fra Jesu barndom. Som del av utredningen presenteres både ny og eldre forskning på forholdet mellom traumer i barndommen og lidelser som ADHD og rusmisbruk.

Som Simón og David navigerer de seg fram til relokaliseringssenteret i sentrum av Novilla, hvor byråkratene behandler dem høflig, om enn ikke nødvendigvis hjelpsomt. I sin barndom, ungdom og manndomstid var Jesus likevel mest alene. «Alene tråkket jeg vinpressen, av folkene var ingen med meg.»8 Han bar den fryktelige byrde for menneskenes frelse.

RELATERTE BØKER