Mafiaen i krig

Mafiaen i krig - Tim Newark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tim Newark
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Mafiaen i krig.pdf
ISBN
4066785757144

BESKRIVELSE

Mafiaen i krig er en dramatisk og provoserende skildring av hvordan en kriminell organisasjon utnyttet de dystre realitetene av andre verdenskrig til å gjenvinne sin stilling og dominere global kriminalitet. Tim Newark sporer relasjonene mellom mafiaen, de allierte, Hitler og Mussolini, og forteller den bemerkelsesverdige historien om mafiaens krigssamarbeid med de allierte under andre verdenskrig. Han beskriver hvordan Lucky Luciano vant sin frihet, hvordan jødiske gangstere sloss mot nazister i New Yorks gater, hvordan mafiabosser nesten satte kontrakter på Hitler og andre toppnazister og hvordan general Eisenhower gladelig forsynte mafiaen med våpen under invasjonen av Sicilia i 1943.

"Krig" brukes mer metaforisk, ... Juventus i krig med mafiaen. Først samarbejdede de - nu slås de om billetter og om magten på tribunerne .

Flere av de ulike mafiagruppene har store kontantreserver. Politimyndigheten i Kroatia har erklærte krig mot organisert kriminalitet etter at landets fremste avisforlegger og journalist ble drept. Ivo Pukanic (47) ble drept med en bilbombe i hovedstaden ... Når talen falder på den sicilianske mafia, hører vi altid om de store begivenheder: attentaterne, mordene og de døde.

RELATERTE BØKER