Orientering

Orientering - Birgitte Kjos Fonn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgitte Kjos Fonn
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Orientering.pdf
ISBN
2660242956742

BESKRIVELSE

Orientering var avisen som skapte og ble skapt av det "nye" venstre i norsk etterkrigstid. Den ble etablert i 1953 som en protest mot norsk NATO-politikk og som et uavhengig korrektiv til den partistyrte pressen. Avisen hadde som formål å representere en tredje vei mellom de to maktblokkene i øst og vest, og spilte en avgjørende rolle for at Sosialistisk Folkeparti ble dannet i 1961. På 1970-tallet var avisen arnested for forsøket på å skape en profesjonalisert og tabloid, men fortsatt venstreorientert journalistikk, før den ble slukt av Sosialistisk Venstreparti s nye partiavis, Ny Tid, i 1975. Dette er historien om avisa og menneskene rundt den: orienteringskretsen.

3 ... Orientering nedsatt funksjonsevne O-utstyr Personlig utstyr Postutstyr Presisjonsorientering Telt Tidtakerutstyr Trykksaker Turorientering Utmerkelser Kjøp. Skolepakke til orientering.

Turorientering er en fantastisk mulighet til å komme seg ut i naturen som egenaktivitet eller som familie! Spesielt i disse tider der mange andre aktiviteter begrenses. Asker Orientering 8-12 år (Foreldregruppe til 8-12 års gruppa) Asker SK orientering (Resten av røkla) De 2 lukkede gruppene er da for internt bruk innen for klubben. Er det noe som angår interessenter uten for medlemsmassen, så bruker vi den åpne siden. Support och kontakt: [email protected] Hjälp och support Om Eventor.

RELATERTE BØKER