Strategi og organisasjon

Strategi og organisasjon - Torger Reve, Kjell Grønhaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torger Reve, Kjell Grønhaug
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Strategi og organisasjon.pdf
ISBN
5974995042119

BESKRIVELSE

Interessen for og betydningen av strategi og bevisst tilnærming til strategiproblemer har vært sterkt økende de senere år. Dette har også ført til kraftig utvikling i strategi som fagområde. Nye begreper, tenkemåter, tilnærminger og metoder for å angripe strategiproblemer er kommet til. Forfatterne har i en årrekke vært opptatt av disse problemene i bedriftslivet. Boken er et resultat av dette engasjementet. Den bygger på publiserte artikler og forskningsbaserte bidrag skrevet spesielt for denne boken. Boken er ment som både lærebok og idekilde. Har stikkordregister.

Se i kartet hvor vi jobber per 01.01.2014. Redd Barna har et sterkt menneskerettighetsbasert program for marginaliserte barn i Norge.Redd Barna er også del av internasjonale Redd Barna med en felles, global strategi.

Strategisk endring ... Grunnlag for ledelse i en organisasjon i forandring Klare mål og resultater Klart ansvar og klar myndighet Åpenhet og støtte God kompetanse Respekt for oppgaven og tro på seg selv .

RELATERTE BØKER