Kulturforståelse

Kulturforståelse - Tove Dyblie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Dyblie
DIMENSJON
6,60 MB
FILNAVN
Kulturforståelse.pdf
ISBN
7920336408855

BESKRIVELSE

Boken omhandler kulturforståelse - særlig tilrettelagt for reiselivsstudenter: * Nødvendigheten av kulturforståelse i dagens samfunn * Hva kultur egentlig er * Modeller for å gjenkjenne og beskrive kulturforskjeller * Særtrekkene i norsk og nordisk kultur * Særtrekkene i tysk, spansk, mexicansk, thailandsk og amerikansk kultur * Anvending av kulturforståelse i operativt reiselivsarbeid Boken er et kompendium i A4-format.

Gjennom aktiv bruk av det norske språket innlemmes barn og unge i kultur og samfunnsliv, og rustes til deltakelse i arbeidsliv og demokratiske prosesser. Kulturforståelse. Barns grunnleggende behov (for eksempel behov for kjærlighet) er de samme i alle kulturer, men utrykkes og møtes på forskjellige måter.

Som foreldre blir vi påvirket av de forestillingene om barn som er typiske for den tiden og kulturen vi lever i. Etnosentrisme er et perspektiv eller en holdning der andres samfunn, kultur, verdier, normer eller praksis vurderes og måles ut fra de kulturelle forståelsesrammene som preger ens eget samfunn. Etnosentrisme medfører gjerne en forherligelse av eget samfunn.

RELATERTE BØKER