Du og jeg og Truls og Trine

Du og jeg og Truls og Trine - Kari Lamer, Hogne Moe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Lamer, Hogne Moe
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Du og jeg og Truls og Trine.pdf
ISBN
8859878770957

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder historier og illustrasjoner av situasjoner som oppstår i barnehagen der Truls og Trine går. I Barneboka Du og jeg og Truls og Trine følger vi gjennom 25 fortellinger Truls og Trine og de andre barna i barnehagen deres. Her skisseres situasjoner barna kjenner seg igjen i. Fortellingene tar opp ulike sosiale utfordringer som er knyttet til de sentrale temaene i programmet «Du og jeg og vi to». Det er disse fortellingene som danner grunnlaget for de planlagte læringssituasjonene som drøftes i Temaheftet, som er en del av Håndboka.

Utgivelser (album) 1983: Truls og Trine redder julen - tekst av Terje Nordberg og Dag E. Kolstad, tegninger av Arild ... Kjøp Du og jeg og Truls og Trine fra Tanum Denne boka inneholder historier og illustrasjoner av situasjoner som oppstår i barnehagen der Truls og Trine går.

216 liker dette. De eventyrlystne søskene Truls og Trine blant nisser og troll. Legger du sammen alle sifrene, får du 10.

RELATERTE BØKER