En ny vår

En ny vår - Merice Briffa | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merice Briffa
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
En ny vår.pdf
ISBN
4835430896438

BESKRIVELSE

En ny vår er en levende skildring om fire ungdommers muligheter til å velge livsretning i det australske samfunnet på slutten av 1800-tallet. Den beskriver også utfordringene i de engelske koloniene, både i forholdet mellom urbefolkning og immigranter og i opprettholdelsen av kulturen som var med i kofferten fra England. Denne boken er oppfølgeren til slektssagaen om familiene Collins og Tremayne og deres nye liv i Australia, som fortalt i trilogien Mine drømmers land, Urolige tider og Elvens datter.

Vi satser hardt på den fysiske handleopplevelsen og opplever organisk vekst i et ellers tøft marked. En ny vår venter oss! Artikkeltags. Vin; fredagskuppet; anmeldelse; mat og drikke; Av Per Randers Haukaas.

18:11 Sist oppdatert: 29. november 2017, kl.

RELATERTE BØKER