Herfra blir du bare eldre

Herfra blir du bare eldre - Johan Harstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Harstad
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Herfra blir du bare eldre.pdf
ISBN
8333748761455

BESKRIVELSE

En samling kortere og lengre tekster om mennesker som har mistet evnen til å kommunisere, som er i ferd med å forsvinne for seg selv og verden rundt dem. Et gammelt polaroidfoto. En videotape inneholdende drapet på John F. Kennedy. En hoste fra etasjen over. Gjennom korte, språklig virtuose tekster forteller Johan Harstad om mennesker som har mistet evnen til å kommunisere, som er i ferd med å forsvinne for seg selv og verden rundt dem, men som intenst håper å bli funnet, forevist «et enestående hjernefotografi av øyeblikket hvor verden er god». «Herfra blir du bare eldre» er en bok om resignasjon, og om utprøvning av måter å være på. Om dem som vet at polarisen smelter, dem som aldri våger å si at de vil bli reddet, dem som vet at de en dag skal bli glemt.

Arne Næss (92) vil leke og ha putekrig, 50-åringer går i pysjparty, terapeuter snakker om å finne barnet i seg, og jentene bak høstens humorsatsing på NRK, "Et dukkehjem", har angst for å fylle 30. Kjøp 'Herfra blir du bare eldre, prosa' av Johan Harstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: CD, E-bok | 9788242172167 Herfra blir du bare eldre.

En videotape inneholdende drapet på John F. Kjøp Herfra blir du bare eldre fra Bokklubber En samling kortere og lengre tekster om mennesker som har mistet evnen til å kommunisere, som er i ferd med å forsvinne for seg selv og verden rundt dem. Et gammelt polaroidfoto.

RELATERTE BØKER