Forvirringens tid

Forvirringens tid - Hans-Wilhelm Steinfeld | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans-Wilhelm Steinfeld
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Forvirringens tid.pdf
ISBN
4307354284229

BESKRIVELSE

Hans-Wilhelm Steinfeld tar i denne boken for seg maktspillet i Russland i lys av presidentvalget i februar 2012. Han veier forholdene slik de ser ut nå og ser på maktens dilemma, men samtidig trekker han også her de store linjene og setter dagens situasjon inn i en historisk sammenheng.Forfatteren har en unik innsikt i det russiske samfunnet og det storpolitiske maktspillet. I Forvirringens tid gir Steinfeld oss sin analyse av det som vil bli den viktigste hendelsen i russisk politikk på mange år. Det er en politisk værmelding fra Norges mest erfarne russlandskorrespondent.

I Forvirringens ... Er det forvirringens tid eller er det klarhetens tid? Eller er det alt på en gang? Vi er alle forent i en stor energetisk overgang. Enten du tror på utvikling, kosmisk påvirkning eller ei, så vil jeg påstå at alle kan føle dette på kroppen. I Forvirringens tid gir Steinfeld oss sin analyse av det som vil bli den viktigste hendelsen i russisk politikk på mange år.

Retten til å ytring er et slikt absolutt. Det innebærer også et forsvar for den smakløse og forkastelige ytring. Saklighet i forvirringens tid Debatten om homoterapi har nok en gang vist at få kristne ledere har en stemme i offentligheten når temaet er seksualitet.

RELATERTE BØKER