Komparative religioner

Komparative religioner - Hans Øystein Bondi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Øystein Bondi
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Komparative religioner.pdf
ISBN
8002255800811

BESKRIVELSE

Komparative religioner er bygget opp omkring læreplanen for religionsfagene i videregående skole. Det skulle derfor være en relevant lærebok for elevene. Hans Øystein Bondi er utdannet lærer og cand. polit. (1978/UiO) med fagene psykologi, pedagogikk og kristendom. Han har allsidig erfaring fra privat og offentlig sektor.

Han har allsidig erfaring fra … Religionsfilosofi er en disiplin som tar opp grunnleggende religiøse og religionsvitenskapelige fenomener og begreper, for eksempel det hellige, selvet, verdensaltet, midler til kunnskap, slik som «åpenbaring». Filosofi finnes innen mange religiøse tradisjoner slik at vi kan snakke om religionsfilosofi innen hinduismen, buddhismen, sikhismen, islam og så videre. Komparativ religion er en faggren innenfor religionsvitenskapen som er opptatt av systematiske sammenligninger av doktriner, religiøse lærer og praksiser til verdens religioner.

ROMMELS - De syv religionsdimensjonene Komparative religioner er bygget opp omkring læreplanen for religionsfagene i videregående skole. Det skulle derfor være en relevant lærebok for elevene.

RELATERTE BØKER