Markedsdager

Markedsdager - Jane Mysen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Markedsdager.pdf
ISBN
9417108698911

BESKRIVELSE

Ungene er fascinert av lirekassemannen og apen hans, men det er ikke bare artister og salgsfolk som dukker opp på martensdagene. Brennevin og hat ulmer i årene på enkelte, og menn Anna er glad i ser døden i hvitøyet. Samtidig utspiller det seg et drama som får hjertet hennes til å blø. "Anna stirret på Abigail. - Oda er min datter. Hun er barnet som forsvant fra mitt hjem for fire år siden. Abigail ristet på hodet. - Mennesker kan være like, uten å være i slekt. - Har du en fødselsattest som beviser at hun er datteren din? Annas røst hadde fått en hardhet i seg som ikke hadde vært der tidligere. - Jeg finner meg ikke i slike beskyldninger. Hent Oda! Vi reiser med en gang."

Nerja: Mellom Urbanizacion Flamingo og Almijara II Málaga: Puerto de la Torre Fuengirola: Recinto Ferial (feria-plassen) Onsdag. MARKEDSDAGER! TO R S DAG 17.-L Ø R DAG 19. O K TO B ER.

Søknader behandles ikke over telefon. Markedsdager på Kreta. I Agios Nikolaos er det utendørsmarked hver onsdag formiddag, det holdes på parkeringen til det offentlige sykehuset.

RELATERTE BØKER