Å finne sin vei

Å finne sin vei - Else Marie Kjerkegaard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Marie Kjerkegaard
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Å finne sin vei.pdf
ISBN
9598606025882

BESKRIVELSE

Som ateist og etablert lederskikkelse i Danmark på den politiske venstrefløy, var det lite som tydet på at Else Marie Kjerkegaard skulle oppdage at hun hadde fortrengt sin lengsel etter et åndelig nærvær. Hennes åndelige oppdagelsesreise, ærlig og konkret beskrevet, er bokens røde tråd. Med et interessant tidsbilde og med sin fine innsikt i buddhisme og kristendom, blir forfatteren en moden veileder. Hun arbeider i dag som meditasjonsveileder, beriket av begge disse religiøse tradisjoner.

Det var et sjokk, og hunden ble kjempeglad for å se Alan igjen, forteller kona Shan James til BBC. - Det er et mysterium hvordan han har klart å finne veien tilbake til oss.

Når vi sier eller gjør noe som ikke er sant for oss skaper det en indre friksjon, en uro. Å finne sin (yoga)vei. grohelen ; 6.

RELATERTE BØKER