Ida og Emil fra Lønneberget

Ida og Emil fra Lønneberget - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Ida og Emil fra Lønneberget.pdf
ISBN
9742145326561

BESKRIVELSE

Katthult i Lønneberget er et trivelig sted, det sier alle. Til og med i snekkerbua er det trivelig, der Emil så ofte må sitte for sine spell. Vesle Ida synes det er toppen av urettferdighet at ikke hun også får sitte der og spikke tremenn. Men da må hun jo gjøre et spell først, og det klarer hun ikke, vesle stakkaren! Emil sier at spell, de finner du ikke på, de bare blir til. Og en dag viser det seg at til og med lille, snille Ida kan finne på spell!Innhold:1. Da Ida også ville i snekkerbua2. Emils spell nr 3253. Ikkeno' knussel, sa Emil fra Lønneberget

Hvordan skulle han ellers få vite noe her i verden? Svensk filmserie etter Astrid Lindgrens fortellinger. (2:13) Emil bodde i Småland i Sverige for ganske lenge siden.

Til og med i snekkerbua er det trivelig, der Emil så ofte må sitte for sine spell. Vesle Ida vil at Emil skal lære henne å gjøre spell.

RELATERTE BØKER