Så falt brikkene på plass

Så falt brikkene på plass - Marion Arntzen, Kari Kahrs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Arntzen, Kari Kahrs
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Så falt brikkene på plass.pdf
ISBN
5957576971286

BESKRIVELSE

Hensikten med Så falt brikkene på plass er å formidle kunnskap om kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk for på den måten å bidra til større åpenhet og medmenneskelighet hos oss alle. Det skjer gjennom svært personlige livshistorier. Enkelte forteller om den vanskelige tiden på barneskolen, andre forteller hvordan det er å bli mor og senere i livet å bli mann. De forteller om sorg og kjærlighet, hvordan det oppleves egentlig å være gutt når jentekroppen kommer i puberteten med bryster og menstruasjon. Kanskje tror du at det ikke kan være så vanskelig å være gutt født som jente. Det er jo bare å kle seg maskulint? De modige menneskene du kan lese om i denne boken, kan fortelle at det skal langt mer til før brikkene faller på plass og man kan bli trygg i sin egentlige kjønnsidentitet - trygg i eget uttrykk. Marion Arntzen etablerte Stensveen Ressurssenter, et privat lavterskeltilbud for transpersoner, i 1996. I 2009 utviklet et TV-produksjonsselskap i samarbeid med Arntzen TV-serien «Jentene på Toten», som bygget på historiene til mennesker fra nettverket til Stensveens Ressurssenter. Disse historiene ble tatt et skritt videre i boken Mann er da kvinne og i læreboken De usynlige kjønn. Etter TV-serien og de to bokutgivelsene er Arntzen blitt en stadig mer etterspurt foreleser om temaet «trygg i eget uttrykk». Kari Kahrs har erfaring som tekstforfatter fra reklamebransjen. Hun har oversatt en rekke bøker fra engelsk til norsk, og har skrevet og illustrert humorboken Ta tøylene. Kari har også illustrert bøker for forlaget Fag og Kultur, samt boken Slanking - den lille motivasjonsboken. Bakgrunnsstoffet til Mann er da kvinne, De usynlige kjønn og Så falt brikkene på plass er samlet inn av Marion og ført i pennen av Kari.

Hildegards hjem har 26.000 følgere på Instagram - med god grunn. Publisert Publisert .

Prosessen var vel så gøy som resultatet, mye takket være veldig gode veiledere. Snakk med oss. Da Hildegard sluttet å bry seg om trendene, falt brikkene på plass.

RELATERTE BØKER