Web-medier

Web-medier - Anders Fagerjord | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Fagerjord
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Web-medier.pdf
ISBN
6238619934969

BESKRIVELSE

Boken er en veiviser til de nye medieformene på web, og beskriver forskjellene mellom web-medier og andre medier. Boken er inndelt i fire hovedkapitler basert på fire grunntrekk ved web-mediene: multimedia, lenker, det globale nettverket og kybertekst. Den gjennomgår også flere vanlige sjangre på nettet, som blogger, hypertekstlitteratur, hjemmesider, nettaviser, portaler, søkemotorer og wikier. Boken henvender seg til alle som bruker internett i arbeid, studier og privat. Med litteraturliste, ordliste og stikkordregister.

Norske serier | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 70 70 (mandag-fredag 08-19). Hva gjør en News Journalist Do? En nyhetsjournalist er medlem av mediene som rapporterer nyheter for publikum. Nyheter journalister kan jobbe for kringkastings uttak som TV eller radio eller utskrifts uttak som aviser eller blader.

Menu. Forside; Forløb Kjøp bøker av Anders Fagerjord.

RELATERTE BØKER