Hva Norge kan være i verden

Hva Norge kan være i verden - Henrik Thune, Leiv Lunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Thune, Leiv Lunde
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Hva Norge kan være i verden.pdf
ISBN
8805293131092

BESKRIVELSE

Europas økonomiske korthus faller sammen. Den arabiske våren frøs til vinter. Det nordamerikanske imperiet er i ferd med å vakle og Kina reiser seg i øst. Samtidig har Norge gått fra å være et lite land i verden til et land i en liten verden. Det er en tid vi trenger gode svar - og enda bedre spørsmål. Derfor har forskerne og forfatterne og Henrik Thune og Leiv Lunde skrevet en kort og presis debattbok som stiller spørsmålene politikerne ikke tør å stille. Det finnes neppe et tidspunkt i moderne norsk historie da det norske samfunnet har vært mer avhengig og innfiltret i verden utenfor Norge, enn hva tilfellet er i dag. Da kunne man forvente at Norges forhold til omverden tok en stor plass i det norske partipolitiske og offentlige ordskiftet. Men dette er ikke tilfellet. Partipolitikk, valgkamp, nyhetsmediene og offentligheten, blir altfor ofte trangsynte og selvrefererende. Diskusjonen om hva Norge bør prioritere, og satse på internasjonalt, er i stor grad en arena for de få, og slik preget av lite debatt, høy grad av enighet og mangel på åpenhet. Hva Norge kan være i verden er et innspill i valgkampen i 2013. En tilgjengelig, skarp og direkte bok om de utenrikspolitiske valgene som vil forme det norske samfunnets utvikling i årene som kommer - skrevet av dem som har sett hvordan politikken lages.

Det kan vel fikses? - Nettopp fordi vi er et av verdens rikeste land, så er det mye vi ikke har fikset. For eksempel har det lenge vært mangel på arbeidskraft som gjør at det ikke er like lett å fikse alt, sier Grytten. Barn trenger forståelig informasjon om hvorfor de er i karantene eller isolert, og hva de selv kan gjøre.

Hva Norge kan være i verden: Bokmål: Koronavirus . Her finner du informasjon om korona.

RELATERTE BØKER