Reglar om fast eigedom

Reglar om fast eigedom - Erlend Baldersheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Baldersheim
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Reglar om fast eigedom.pdf
ISBN
3010116211901

BESKRIVELSE

Føremålet med denne framstillinga er å gje eit møte med reglar om fast eigedom, det som også vert kalla fast eigedoms rettsforhold. På den eine sida kan ein kalla boka ei innføringsbok. Den kan lesast utan særlege juridiske forkunnskapar, som ein invitasjon til eit spennande rettsområde. På den andre sida prøver boka å gå inn på emne, samanhengar og systematiske spørsmål på ein litt annan måte enn det vert gjort i andre framstillingar av fast eigedoms rettsforhold. I tillegg tek forfattaren opp mange spørsmål som fortener å verta gjenstand for lesaren sin sjølvstendige ettertanke. På den måten kan boka også fungera som ei fordjupingsbok. Erlend Baldersheim arbeider som universitetsstipendiat ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen.

Lovens siktemål var å gi en klarere avgrensning mellom kjøpers og selgers rettigheter og plikter med en særlig regulering av forbrukerforhold. For de aller fleste innebærer kjøp av fast eiendom den største investering […] Kjøp Reglar om fast eigedom fra Bokklubber Reglar om fast eigedom er i første rekkje ei innføringsbok i fast eigedoms rettsforhold.

reindriftsloven § 43, siidastyret, jf. reindriftsloven § 52, og leiar av siidaandel, jf.

RELATERTE BØKER