Alltid foran skjermen

Alltid foran skjermen - Martin Eide, Christine Myrvang | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Eide, Christine Myrvang
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Alltid foran skjermen.pdf
ISBN
5645544488681

BESKRIVELSE

Hvordan finner en tradisjonsrik kulturavis meninga med livet under en teknologisk og økonomisk revolusjon? Dagbladets kulturradikale identitet har blitt utfordret gjennom framveksten av datateknologi, internett og skjerpede krav til inntjening. På reisen fra papir til skjerm har avisa vært eksperimentell og i front: «Alltid foran», som Dagbladets gamle slagord lød. Men nedbemanninger og usikre framtidsutsikter har preget aviskollektivet. I dag er avisa en «merkevare», eid av et ukebladkonsern. Det digitale skiftet har endret mediehverdagen. Vi er alle berørt av den nye oppmerksomhetsøkonomien, der mediene kniver om vår skjermtid. For Dagbladet har det vært en kamp for livet. Alltid foran skjermen er historien om den kranglevorne og frihetselskende avisa som nektet å dø.

Pris kr 480 (spar kr 69). Se flere bøker fra Martin Eide. Detaljert informasjon.

Skjermen skal være nærmere enn at du rekker den med fingertuppene (ifølge Bolstad er det imidlertid ikke noe i veien for å ha skjermen litt nærmere, dersom det føles riktig for deg). Ifølge Norges Optikerforbund sliter så mange som 500.000 av de halvannen million norske arbeidstakerne som jobber foran skjermen hele eller store deler av dagen med øyeplager. I en undersøkelse fra Infact, utført på vegne av skjermdistributøren MMD, oppgir hele 45 prosent av de 1.055 respondentene at de har opplevd helseplager på grunn av skjermbruk. Terminalbrillene kunne jeg kun bruke foran skjermen, sier han.

RELATERTE BØKER