Mannen som så alt

Mannen som så alt - Deborah Levy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deborah Levy
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Mannen som så alt.pdf
ISBN
7696598562124

BESKRIVELSE

Ny, fengslende roman av den kritikerroste og prisbelønte britiske forfatteren Deborah Levy! Levy er mange ganger Man Booker-nominert, og Mannen som så alt ble langlistet allerede før utgivelsen. Romanen kom ut i England i 2019, til fantastisk gode kritikker fra britisk presse. Daily Telegraph skrev blant annet at romanen var «En fullstendig forførende feberdrøm av en roman... Bare det rent tekniske nivået plasserer den høyt over omtrent alt annet på langlisten[Man Booker]». I romanen møter vi historikeren Saul Adler, som blir offer for en påkjørsel i det han skal krysse Abbey Road i London september 1988. Heldigvis for ham, får han kun overfladiske skader, og kan reise seg og gå videre. Ikke lenge etter reiser Saul til Øst-Berlin for å gjøre forskning. Dette er to måneder før murens fall. Mystisk nok vet Saul allerede at muren kommer til å falle. Det er kontinuerlig noe som lurer under overflaten i fortellingen, og etter hvert begynner man å ane at historien har flere lag enn først antatt. Andre halvdel av boken er satt til 2016, hvor Saul også blir påkjørt, på samme sted, men med et mye mer dramatisk utfall. «Mannen som så alt» er en spenningsdrevet historie om vår evne til å se oss selv, og til å overse oss selv.

Siste år: Rembrandt er en tykk og sliten mann i selvportrettet fra 1669, året da han døde. «Mannen som så alt» er en spenningsdrevet historie om vår evne til å se oss selv, og til å overse oss selv. LES MINDRE Alternative utgaver.

Se menn som søker andre menn knulle hverandre i rompen. Leseutdrag: «Mannen som så alt» av Deborah Levy Dagens leseutdrag er hentet fra den splitter nye utgivelsen Mannen som så alt av Deborah Levy! Deborah Levy er en anerkjent, kritikerrost og elsket forfatter i Storbritannia, med et rikholdig forfatterskap bak seg. Mannen som var over alt i media, men som gikk under politiets radar Derfor mener politiet at «Skandiamannen» var Palmes drapsmann. FOTO: Weine Lexius/EXP/TT / EXPRESSEN Grafikeren og reklamemannen Stig Engström oppsøkte selv media fordi han mente at han så viktige ting på åstedet. Mannen som så alt: roman [Book or leaflet - 2020] Levy, Deborah, sørafr., 1959-Mannen som så alt roman Deborah Levy ; oversatt fra engelsk av Anne Cathrine Wollebæk .

RELATERTE BØKER