Super-Magnus

Super-Magnus - Jan Grue | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Grue
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Super-Magnus.pdf
ISBN
7154622682220

BESKRIVELSE

Magnus elsker superhelter. Men hvordan blir man egentlig superhelt? Magnus er villig til å teste absolutt alt!Super-Magnus er en liten hverdagshistorie om en liten hverdagshelt som aller helst vil bli en stor og sterk superhelt. Koste hva det koste vil.Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Magnus Carlsen dominerte fullstendig i Grenke Chess Classic og vant sin fjerde turnering på rad. Her fra møtet med Maxime Vachier-Lagrave i 9.

Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt. Super-Magnus fortsetter å herje - setter rekorder TEMA: Magnus Carlsen Shamkir Chess.

RELATERTE BØKER