Utfordrende atferd hos mennesker med lærehemning

Utfordrende atferd hos mennesker med lærehemning - Stephen von Tetzchner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephen von Tetzchner
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Utfordrende atferd hos mennesker med lærehemning.pdf
ISBN
7326634453066

BESKRIVELSE

Hvilke forhold har betydning for om mennesker med lærehemning utvikler adferd som blir oppfattet som utfordrende? Hva bidrar til at denne adferden enten vedvarer eller blir redusert? Hvordan kan man planlegge boliger og tjenester for mennesker med lærehemning slik at behovet for tvang minimaliseres? Utfordrende atferd hos mennesker med lærehemninghenvender seg til alle som enten direkte eller indirekte arbeider med mennesker som fremviser utfordrende adferd.

Statens helsetilsyn gjennomførte i 2000 en kartlegging av tilbud og behov for spesialisthelsetjenester for personer med utviklingshemming som har alvorlige atferdsavvik og / eller psykiske lidelser. Begreper som uønsket atferd, problematferd, antisosial atferd, overskytende atferd, atferdsvansker, negativ atferd, uakseptabel atferd m.fl. benyttes i litteratur som omhandler atferdsendring hos mennesker med ASF og/eller utviklingshemming.

En praktisk tilnærming. Bergen: Fagbokforlaget.

RELATERTE BØKER