Den katolske kirke i lommeformat

Den katolske kirke i lommeformat - Erwin Bischofberger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erwin Bischofberger
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
Den katolske kirke i lommeformat.pdf
ISBN
8600117979162

BESKRIVELSE

Boken forsøker å formidle den katolske kirkens tro som har sin opprinnelse i Jesu Kristi person og budskap, på en generell og oversiktig måte. Boken handler mer konkret om kirkens tro enn om andre kristne samfunn eller religioner. Den er ment som en inspirasjon til videre studier av den katolske kirke.

I den senere tid har debatten om forholdet mellom nazismen og den katolske kirke også dreiet seg om den tyske katolske kirkens kamp mot Hitler, og om den rolle som ble spilt av den katolske kirkens leder i det tyskallierte Kroatia, erkebiskop Alojzije Stepinac.Ved det siste riksdagsvalget i Tyskland høsten 1932 fikk nazistene 196 av 607 representanter. Den katolske kirke i lommeformat Erwin Bischofberger. Tomt hos leverandør, ny melding ventes 01.01.1970.

Heftet, Bokmål. 129,-NÅ 113,-Den katolske kirkes katekisme, kompendium.

RELATERTE BØKER