Disipler som ble

Disipler som ble - Kari Foss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Foss
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Disipler som ble.pdf
ISBN
8512935151601

BESKRIVELSE

Forfatteren mener at alle som sa ja til å følge Jesus var disipler, ikke bare de tolv som Jesus kalte apostler. Boka er skrevet rundt noe av den disippellæringen det kan se ut som om de tre Mariaene og Marta fikk. Boka kan brukes som andaktsbok eller som utgangspunkt for gruppesamtaler. Hvert avsnitt avsluttes med spørsmål til ettertanke og Bibelhenvisninger med tanke på refleksjon.

Ordet innebærer at man er sendt med en fullmakt og opptrer med autoritet på vegne av den som har sendt en. Dette i motsetning til en budbærer eller herold som bare fremfører et budskap på vegne av en annen. Jesus regnes som utgangspunktet for kristendommen og er kristendommens sentrale skikkelse.

Sammen med dem og en del andre tilhengere begynte Jesus nå å reise rundt i Israel. På sin reise rundt i landet helbredet han syke og lidende og vekket døde tilbake til livet. Hvor ble det av Toftes disipler? ...

RELATERTE BØKER