Nattergal

Nattergal - Kai Martin Brekke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kai Martin Brekke
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Nattergal.pdf
ISBN
3809844410997

BESKRIVELSE

Rett før påske debuterer Kai Martin Brekke med spenningsromanen "NATTERGAL" der han har lagt handlinga til barndomsbygda Flåm. Ei hetebølgje har lenge halde bygda i eit jarngrep. Sommaren skal bli endå varmare. Drepande varm, og blodig. Ein amerikansk professor blir funnen myrda på Flåmsbana. I jakta på gjerningsmannen møter lensmann Mikkel Holo ei ukjend side av bygda si historie, eit dødleg kvinnefellesskap og skruppellause hemnarar. "Nattergalen" syng i Flåm og set etterforskingsteamet på ein manndomsprøve før den endelege oppgjeret ved ein av dei mange turistattraksjonane i bygda.

Stort utvalg! nattergal oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. De fattiges nattergal.

I Melodi Grand Prix 1985 starta songen som nummer åtte, etter Bobbysocks med «La det swinge» og før Hilde Heltberg med «Livet har en sjanse». Under finalen var det fem distrikt og fire fagdommarar som ... Vi bruker cookies for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, og for å samle statistikk.

RELATERTE BØKER