Helt sant!

Helt sant! - Åshild Skadberg, Tarje Holtvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åshild Skadberg, Tarje Holtvedt
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Helt sant!.pdf
ISBN
8403495481928

BESKRIVELSE

Helt sant! er en annerledes faktabok om rare og spennende hendelser i verdenshistorien. Boka er proppfull av fakta, bilder og fortellinger fra hele verden, og lar barna lære historie på en morsom og uvanlig måte.Har du hørt om sauen som ble den første i verden til å fly med luftballong? Om dansepesten som fikk borgerne i Strasbourg til å hoppe og sprette til føttene deres blødde? Eller om den 63 år gamle skolelærerinnen som seilte ned Niagarafossen i en tønne? Verdenshistorien er full av merkelige hendelser. Det som fortelles i denne boka, er nesten ikke til å tro. Men det er helt sant!Utgitt med støtte fra NFFO.

Boka er proppfull av fakta, bilder og fortellinger fra hele verden, og lar barna lære historie på en morsom og uvanlig måte. Vi faktasjekker det offentlige ordskiftet og avdekker falske påstander og historier som sprer seg i det norske samfunnet. Helt sant, det er alt for lenge siden. Viser side 1.

NO ENG «Det er helt sant, det er helt sant» kurres det, igjen og igjen i H.C. Andersens eventyr om fjæra som ble til fem høns. Kjøp 'Helt sant!, roman' av Michael Palin fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER