Kreativ under press

Kreativ under press - Astrid Gynnild | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Gynnild
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Kreativ under press.pdf
ISBN
1953557810280

BESKRIVELSE

Når sekundene teller og du som journalist blir sittende fast i noe - hva gjør du da? Denne boken bidrar til ny innsikt i journalisters evne til rask og smart problemløsning. Den er basert på reporteres egne opplevelser og erfaringer med å være kreative under press, og er lagt opp som en veiviser i journalistisk egenutvikling og karrierebygging. Boken handler om mestring av tøft tidspress, om motivasjon, multitasking, samarbeid og om utvikling av evnen til å være i fleksibel flyt mellom ulike roller og situasjoner. Den handler også om den enkelte journalists behov for å bidra med det man til enhver tid er god til, og god for. Kreativ under press bygger på teorien om skapende veksling, en sosial-psykologisk prosess som ligger bak nyskaping og utvikling av spennende stoff. Om du er student, journalist, redaksjonell leder eller underviser, kan teorien om skapende veksling inspirere deg til å videreutvikle dine kreative ferdigheter.

til eksamen, vil vi anbefale deg å bygge opp teksten som enten et kåseri, en novelle eller et kreativt essay. Press - Redd Barna Ungdom er partipolitisk og religiøst uavhengig, og består av ungdom mellom 13 og 25 år. Bli medlem! Landsmøtet 2020.

Land som Angola, Guinea-Bissau, Kambodsja, Kamerun, ... Skjønn kommer under samme press som empati gjør, og av samme årsaker. La meg forklare.

RELATERTE BØKER