Los geht's 9; Arbeitsbuch

Los geht's 9; Arbeitsbuch - Anne-Marie Schulze | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Marie Schulze
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Los geht's 9; Arbeitsbuch.pdf
ISBN
9232186956827

BESKRIVELSE

Los geht's er et læreverk i tysk for 8.-10. trinn med et realistisk omfang samtidig som verket byr på et omfattende materiale til individualisering i klasserommet. Verket oppmuntrer elevene til å bruke språket fra første dag og til å reflektere rundt hvordan de lærer seg det. Elevene skal få kunnskap om geografi, menneske, litteratur, kunst og kultur fra de tyskspråklige landene. Los geht's har en god struktur for effektiv, morsom og lett språklæring. Los geht's 9 Arbeidsbok byr på mange og varierte oppgaver. Det fins oppgaver som øver opp ordforrådet, tekstforståelsen, grammatikken og Landeskunde, dessuten finner en mange kreative oppgaver knyttet til spill og leker. Hver leksjon blir avsluttet med «test deg selv» og evaluering av egen innsats. Her er også en grammatisk ordliste, en alfabetisk oversikt over grammatiske termer med forklaring av begreper, eksempel på bruk og peker til grammatikken.

Heute trifft man ... nachrichten und weiter geht's mit „Little Bob ... Los geht's har en god struktur for effektiv, morsom og lett språklæring.

1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10 Los geht's er et læreverk i tysk for 8.-10. trinn med et realistisk omfang samtidig som verket byr på et omfattende materiale til individualisering i klasserommet.

RELATERTE BØKER