Gran Canaria

Gran Canaria - Lucy Corne | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Corne
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Gran Canaria.pdf
ISBN
6845335386282

BESKRIVELSE

Topp 10 - for deg som vil unngå fallgrubene når du er på reise. Relansert utgave 2020. Dette er guiden for den som skal tilbringe en langhelg i en storby eller en uke på et ukjent sted. Bøkene gjør det lett å finne frem til det beste som reisemålet har å by på. Topp 10-listene er skreddersydd for hver destinasjon og tar hensyn til reisebudsjett og spesielle interesser. Finn de 10 beste restaurantene - og de billigste. De 10 beste strendene, markedene, museene, parkene, spaserturene, nattklubbene og mye, mye mer. Topp 10-listene sparer deg for både tid og penger slik at ferien blir en suksess.

Men i dag er det mange som flyr til Gran Canaria, og det er ikke noe problem å pakke reisen selv. Gran Canaria er feriefavoritten som har alt - et kontinent i miniatyr med herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Den solsikre sydkysten frister med fine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så - her venter spennende natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Ting å gjøre i Gran Canaria: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Gran Canaria, Spania på Tripadvisor. Nyheter og nyttig informasjon for nordmenn på Gran Canaria og Kanariøyene.

Det er den tredje største av Kanariøyene og har Fuerteventura og Tenerife som naboer. Las Palmas, som ligger nordøst på øya, er øyas hovedstad..

RELATERTE BØKER