Samliv og samspill

Samliv og samspill - Gunnar Elstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Elstad
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Samliv og samspill.pdf
ISBN
9206257149911

BESKRIVELSE

Det er ikke lett å være alene, men heller ikke lett å leve sammen med andre. Vi lengter etter fellesskap, og samtidig kan vi være redde for fellesskap. Vi vil så gjerne forstå og bli forstått, men altfor ofte misforstår vi hverandre og sårer hverandre unødig. Vi ønsker fred og harmoni, men havner i konflikter før vi vet ordet av det. Svært mange av dem som ønsker sjelesorg, kommer fordi de har det vondt eller slitsomt i forhold til ektefellen, eller de har det vondt fordi de ikke har noen å være sammen med. Altfor ofte opplever frivillige eller ansatte arbeidere i organisasjoner og menighet at de bruker mye krefter på å takle uenigheter og konflikter. Det er slike spørsmål denne tredje boka i serien om sjelesorg tar opp. Den første i serien Sett mot i hverandre, har tittelen: Grunnleggende sjelesorg. Den andre boka har tittelen: Livshistorie og følelser.

Lagerstatus: 1000+ Materiell og levering er gratis for privatpersoner og eksterne organisasjoner og tjenester. Klikk her om du bestiller som ansatt i Bufetat eller Bufdir. for bedre selvfølelse, bedre samspill, bedre samliv.

Da er den gode relasjonen under press. Og du skal også smile til dem du ikke har lyst å smile til. Kjøp Samliv og samspill fra Norske serier Det er ikke lett å være alene, men heller ikke lett å leve sammen med andre.

RELATERTE BØKER