Soldat Hai

Soldat Hai - Einar Kr. Holtet | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Kr. Holtet
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Soldat Hai.pdf
ISBN
7293575097111

BESKRIVELSE

Vietnamkjenneren Einar Kr. Holtet debuterer som skjønnlitterær forfatter med spenningsromanen "Soldat Hai".Ekteparet Sørensen fra Groruddalen drar på ferie til kystbyen Phan Thiet i Vietnam. Den tidligere soldaten Hai som bor i et av nabohusene, blir funnet skutt med sitt gamle tjenestevåpen, og den tidligere journalisten Kent Sørensen blir av naboene overlatt en pappeske med dagbøker og brev som soldaten Hai har etterlatt seg. Hai har elsket to kvinner: Laotiske Linda som arbeidet som barjente i Vientiane, og den amerikanske sanitetssoldaten Evy, som tar seg av ham etter at han er blitt alvorlig såret etter et flystyrt. Hai blir dratt mellom de to kvinnene.Kent Sørensen bestemmer seg for å gå grundig gjennom materialet, og reiser til Saigon for å finne ut mer om livet til soldat Hai. Historien tilspisser seg gjennom en rekke dramatiske hendelser. Og i en gruoppvekkende avslutning tar Kent Sørensen aktivt del i opprullingen av hvordan soldat Hai døde. Etter den kritikerroste reportasjeboka om Vietnam i 2016, debuterer Einar Kr. Holtet som spenningsbokforfatter med fortellingen om soldat Hai.

F. Ramuz, the piece was based on a Russian folk tale drawn from the collection of Alexander Afanasyev called The Runaway Soldier and the Devil. SOLDAT FHQ, selling quality military books, Kustom Kulture, AVG Flying Tiger replica reproductions and reproductions of German World War II insignia, medals, documents, Soldat books, uniforms and other items. NRK kan avdekke at en rekke vestlige soldater på oppdrag i Irak og Afghanistan har røpet identiteten sin gjennom treningsappen Strava. Leter du etter airfix soldater? - her kan du finne airfix soldater og lignende produkter.

Et dristig grep, ja, men som leser tror jeg på tankene til en ... Det nye koronaviruset har ført til et kraftig fall i Kinas klimagassutslipp, ifølge finske forskere. I løpet av de siste to ukene har det vært en nedgang i utslippene på minst 100 millioner ... Vietnam er en sosialistisk republikk i Sørøst-Asia.

RELATERTE BØKER