En god beslutning

En god beslutning - Nils Tore Meland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Tore Meland
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
En god beslutning.pdf
ISBN
7769129856356

BESKRIVELSE

Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere uten at vi merker dem - før det er for sent.Dette kan vi gjøre noe med. Psykolog og offiser Nils Tore Meland gir oss syv praktiske grep for å ta bedre valg. Nå tenker du kanskje at dette vil ta for mye tid? Men det viser seg at de som tar seg litt ekstra tid til å tenke seg om i begynnelsen av en beslutningsprosess, tar raskere og langt bedre valg over tid. Du får altså igjen tiden du bruker, og vel så det.

Å lese boken er en god beslutning i seg selv. Disclaimer: Jeg har ikke blitt betalt for å skrive denne omtalen her, og jeg mottar heller ikke betaling basert på salg av boken via denne bloggposten.Jeg ble spurt om jeg ville lese boken, hvilket jeg gjorde. Din framgang som leder er avhengig av hvilke avgjørelser du tar.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken En god beslutning av Nils Tore Meland (ISBN 9788202601805) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER