Gylne tider

Gylne tider - Jan Mehlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Gylne tider.pdf
ISBN
8809089032229

BESKRIVELSE

Veien fra oppvakt skolejente til narkotikadødsoffer ble mistenkelig kort for Cecilie. Og når politiet velger å betrakte saken som nok en tilfeldig overdose, påtar tønsbergadvokaten Svend Foyn seg sitt første oppdrag som etterforsker. Bak småbyens pyntelige fasade finner han ikke bare et brutalt narkotikamiljø, men også dystre forbindelser til mennesker i helt andre miljøer - og til deres fortid. Kritikerroste Jan Mehlum er en av landets fremste kriminalforfattere og har blant annet vunnet Rivertonprisen for beste norske kriminalroman (Kalde hender, 1998). GYLNE TIDER er den første boken i serien om Svend Foyn.

Jeg tenker at disse tidene var alt annet enn gylne, med stor fattigdom og undertrykkelse. Men det finnes øst-europeere som lengter tilbake til tiden med kommunisme.

Folk hadde ingenting, og levde i grå betong, men personene vi møter i denne filmen virker ikke ulykkelige. Gyllene Tider gikk først fra hverandre i 1985 - og Per Gessle gikk etter hvert over til Roxette med Marie Fredriksson. Men bandet fant gang på gang tilbake til hverandre - først i 1995 - og ... I moteserien «Gylne tider» finner du høstens fineste gensere, bukser, skjørt og kjoler til en budsjettvennlig pris! For det skal nemlig ikke behøve å koste deg tusenvis av kroner for å se helt smashing ut! Stylist Afaf Ali viser deg hvordan du styler disse trendy, lommebokvennlige plaggene til å se langt dyrere ut enn de faktisk er! Kontaktinfo.

RELATERTE BØKER