Hovedlinjer i internasjonal privatrett

Hovedlinjer i internasjonal privatrett - Peter Lenda, Laila Stenseng, Jørg Cordes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Lenda, Laila Stenseng, Jørg Cordes
DIMENSJON
4,96 MB
FILNAVN
Hovedlinjer i internasjonal privatrett.pdf
ISBN
2136502286184

BESKRIVELSE

Boken behandler internasjonale rettskonflikter på det privatrettslige området. Det blir pekt på viktige rettsspørsmål og antydet løsninger på internasjonal-privatrettslige utfordringer rettsanvenderen kan møte. Det gis også en bred fremstilling av en rekke rettsvalgsregler som kommer til anvendelse i internasjonale rettsforhold. Hovedlinjer i internasjonal privatrett vil være et nyttig hjelpemiddel for jurister i forvaltningen, advokater, dommere, studenter og andre som trenger kunnskap om det internasjonal-privatrettslige regelverket. Boken inneholder omfattende referanser til rettspraksis og norsk og utenlandsk teori.

Cordes, Jørg og Laila Stenseng: Hovedlinjer i internasjonal privatrett, Oslo 1999. Se G. Cordero-Moss, Internasjonal privatrett på formuerettens område, s.

484 s. Jørg Cordes, Laila Stenseng og Peter Lenda.

RELATERTE BØKER